Noedels

Bij Asian Food Lovers doen we er alles aan om je te kunnen voorzien van de meest lekkere noedels en kwalitatief hoogstaande producten. Iedereen die van Aziatisch eten houdt is hier op de juiste plek. Of je nu de wonderenwereld gaat ontdekken van de Aziatische keuken of dat je hier al een tijdje mee bekend bent, nieuwe recepten en ideeën zijn altijd welkom om je smaakpapillen een boost te geven.

Noedels van AFL

Noedels horen thuis in de categorie deegwaar. Noedels zijn net als veel andere elementen niet te weg te denken uit de Aziatische keuken, daarom zijn ze ook erg belangrijk. Noedels worden gekookt in water maar kunnen ook op andere manieren worden bereid. Wist je dat spaghetti van hetzelfde deeg wordt gemaakt als noedels? Zo zijn noedels dus ook in de Italiaanse keuken een groot succes.

Het bereiden van noedels

Aan de slag met noedels! Ze kunnen op allerlei verschillende manieren worden bereid en brengen allemaal verschillende smaken met zich mee. Je kunt ze koken, bakken maar bijvoorbeeld ook frituren. Om je een duwtje in de goede richting te geven, vind je hieronder een heerlijk recept met overheerlijke noedels.

Recept

Gebruik de volgende ingrediënten: 1 ui, 380 g kipfilet, 1 aubergine, 250 g gebroken sperziebonen, 300 g roerbak mie, 2 el wokolie, 100 ml woksaus soy ginger, 15 g koriander. Zo maak je het: snipper de ui, snij de kip en aubergine in blokjes. Kook de sperziebonen en mie volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie en fruit de ui. Voeg de kip toe en bak in 3 min gaar. Voeg aubergine toe aan kip en bak nog even mee. Voeg sperziebonen, woksaus en roerbak nog 1 min. Snijd de koriander en verdeel de mie over kommen. Schep de kip en groenten erop en bestrooi met de koriander. Eet smakelijk!