Noedelsoep

Noedelsoep is een gerecht waar je alle kanten mee op kunt. Allerlei verschillende ingrediënten horen hier in thuis dus kun je zelf een noedelsoep maken precies zoals jij ‘m lekker vindt. Noedelsoep maken is niet moeilijk en daarom geven we je alvast een heerlijk recept mee zodat je aan de slag kunt met jouw noedelsoep. Kijk wat je er van vindt en waar je de noedelsoep zou aanpassen om jouw ideale gerecht te ontwikkelen.

Noedelsoep met paksoi en ei

Voor deze lekker noedelsoep gebruik je de volgende ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 2 el olie
  • 1 teen knoflook fijngesneden
  • 1 ui in ringen
  • 1 tl sambal oelek
  • 3 groente bouillontabletten
  • 1 pak mihoen / noedels
  • 1 blikje bamboescheuten
  • 1 struik paksoi
  • 1 bakje koriander
  • 3 el gebakken uitjes

Zo maak je noedelsoep

Kook de eieren 8 minuten waardoor je hardgekookte eieren krijgt. Laat ze even schrikken onder koud stromend water en verwijder ze van hun schil. Snijd ze vervolgens in halve stukken in de lengte. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en sambal op laag vuur tot de ui gaar en gefruit is. Voeg 1,5 liter heet water toe en leg hier het bouillontablet in. Breng alles aan de kook en leg hier vervolgens de mihoen in en laat 4 minuten wellen. Voeg ook de bamboescheuten en paksoi toe. Laat het koken (ongeveer 2 minuten) tot de paksoi iets zachter is maar nog wel een stevige bite heeft. Breng de noedelsoep op smaak met peper en zout en verdeel de soep over het aantal kommen. Leg in elke kom een ei, giet hier de soep over en bestrooi met koriander en uitjes.

Asian Food Lovers

In de online toko van AsianFoodLovers.nl vind je alle ingrediënten voor je noedelsoep die je nodig hebt. Ook allerlei andere producten zorgen ervoor dat jij de beste Aziatische maaltijden zelf kunt klaarstomen. Ontdek het uitgebreide assortiment en laat je verrassen.