Wokrecepten

Kennismaken met de Aziatische keuken doe je het beste door eens te beginnen met één van onze heerlijke wokrecepten. Wokrecepten kun je zelf gemakkelijk maken door heerlijke ingrediënten bij elkaar te gooien en zo lekkere creaties op tafel te zetten. Er zijn verschillende sauzen, groenten en vlees die worden gebruikt voor het maken van wokrecepten. Er zijn al verschillende wokrecepten te vinden op onze website, maar hier geven we je nog een lekkere variant. Laat je verrassen door de Aziatische keuken en neem eens een kijkje tussen het uitgebreide assortiment van Asian Food Lovers.

Roerbak van bimi, mihoen en biefstukreepjes

Wat heb je nodig?

  • 2 biefstukken op kamertemperatuur
  • 4 el olijfolie
  • 3 cm verse gember
  • 200 g bimi
  • 400 g Chinese roerbakmix
  • 5 el chicken hoisinsaus
  • 400 g mihoen
  • 2 el sesamolie

Aan de slag!

Bestrooi de biefstukken met peper en zout aan beide kanten. Neem de helft van de olijfolie en verhit deze in een koekenpan. Bak de biefstukken vervolgens gaar in 6 minuten op middelhoog vuur. Draai ze halverwege de tijd even om. Haal ze uit de pan en leg ze op een bord. Laat ze hier rusten met aluminiumfolie erover heen. Schil en rasp de gember en halveer de bimi in de lengte. Verhit de rest van de olie en wok de bimi, gember en roerbakmix 4 minuten op hoog vuur. Voeg de saus en mihoen toe en breng op smaak met peper en zout. Snijd de biefstuk in reepjes en verdeel over de mihoen. Zoals je ziet is zelf wokrecepten maken niet moeilijk!

Wokrecepten bij Asian Food Lovers

Niet alleen bij Asian Food Lovers maar ook op allerlei andere websites kun je terecht voor heerlijke wokrecepten. Laat je eens verrassen door de diversiteit en mogelijkheden met allerlei wokrecepten. Bij Asian Food Lovers vind je heerlijke producten zodat je aan de slag kunt met de Aziatische keuken. Heb je vragen? We helpen je graag verder bij het bereiden van lekkere wokrecepten!

Alle ingrediënten die je online bestelt om wokrecepten te maken worden zo snel mogelijk bij je thuis geleverd! Ga direct naar onze online toko.